اخبار > همايش ملی محاسبات سریع مهندسی در صنعت هوافضا

همايش ملی محاسبات سریع مهندسی در صنعت هوافضا

نرافزارهای سریع مهندسی به عنوان ابزار محاسباتی سریع با حداقل زمان و هزینه در سالیان متمادی در فرآیند طراحی و توسعه اجسام پرنده استفاده شده است. بطوریکه نقش مهمی را در ارزیابی عملکرد اجسام پرنده در فاز طراحی مفهومی و اولیه ایفاء نموده و در سالهای اولیه پیدایش انقلاب اسلامی بویژه در دوران دفاع مقدس به عنوان ابزار اصلی طراحی بکار برده شده است.

لیکن با پیشرفت دانش هوافضا و توسعه نرم افزارهای عددی وایجاد زیرساختهای آزمایشگاهی در کشور و وجود محدودیت در سرعت و اجسام پیچیده و خطا، نرم افزارهای مهندسی سریع به حاشیه رفته و جایگاه خود را از دست داده است.

در حالیکه در کشورهای صنعتی و پیشرفته علی‌رغم وجود قابلیت‌های مختلف تحقیقاتی، کدهای مهندسی توسعه داده شده و هر صنعت یا مرکز تحقیقاتی کدهای مختص به خود را داشته و مورد استفاده قرار می دهند. با بررسی‌های انجام شده و رایزنی با اساتید و کارشناسان امر، لزوم احیاء و توسعه کدهای مهندسی و اتخاذ سیاست گذاری مناسب در راستای جنبش نرم افزاری مقام معظم رهبری احساس گردید.

لذا هیات اجرایی و علمی همایش با همکاری و حمایت کارشناسان و سازمانهای تحقیقاتی و علمی بدنبال ایجاد بستری جهت تجمیع نظرات متخصصین، شناسایی توانمندی‌ها و ارزیابی چالش‌ها و راه کارهای لازم برای ایجاد یا توسعه کدهای مهندسی موجود در صنعت هوافضا نموده است.

محورهای همایش

١٠:٠٠ - سه شنبه ١ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ٤٧٥    /    تعداد نمایش : ١١٠٩

خروج

تعداد بازدیدکنندگان:19728

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.