اولین کنفرانس ملی سازه های مقاوم در برابر ضربه و انفجار
پژوهشکده مهندسی و پدافند غیرعامل دانشگاه جامع امام حسین (ع) به منظور گسترش و ارتقای علم و همچنین توسعه‌ی تکنولوژی ساخت سازه‌های مقاوم با توجه به تهدیدات طبیعی و انسانی موجود در نظر دارد " اولین کنفرانس ملی سازه های مقاوم در برابر ضربه و انفجار " را تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه CIVILICA " به همراه کارگاه های تخصصی و مسابقات بتن " در تاریخ 8 اسفند ماه 1397 برگزار نماید.
١٣٩٧/١٠/٢٢ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

دانشگاه جامع امام حسین(ع) در نظر دارد در راستاي تحقق بخشيدن رهنمودهاي مقام معظم رهبري مبني بر تحول در علوم و نهضت توليد علم، چهارمين همایش سراسری «رشد و تحول علوم طبیعی در پرتو اندیشه اسلامی» با تاكيد بر علوم رياضي با مشارکت مراکز علمی و صاحب نظران، در آبان ماه 1397 برگزار نمايد. در اين راستا از كليه پژوهشگران و انديشمندان دعوت مي‌گردد ضمن حضور فعال، با ارائه مقالات ارزشمند خود ما را در اين امر مهم ياري فرمايند.
١٣٩٧/٠٣/٠١ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

همايش ملی محاسبات سریع مهندسی در صنعت هوافضا
نرافزارهای سریع مهندسی به عنوان ابزار محاسباتی سریع با حداقل زمان و هزینه در سالیان متمادی در فرآیند طراحی و توسعه اجسام پرنده استفاده شده است. بطوری که نقش مهمی را در ارزیابی عملکرد اجسام پرنده در فاز طراحی مفهومی و اولیه ایفاء نموده و در سالهای اولیه پیدایش انقلاب اسلامی بویژه در دوران دفاع مقدس به عنوان ابزار اصلی طراحی بکار برده شده است.
١٣٩٧/٠٣/٠١ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

همایش معماری سپاه آینده در افق تمدن نوین اسلامی مبتنی بر فرامین و تدابیر ولایت
دومین همایش تبیین اندیشه های راهبردی امام خامنه ای با موضوع "معماری سپاه آینده در افق تمدن نوین اسلامی مبتنی بر فرامین و تدابیر ولایت" به همت دانشگاه جامع امام حسین (ع) و معاونت طرح و برنامه ریزی راهبردی سپاه پاسداران در روزهای 23 و 24 آذرماه سال جاری برگزار می گردد .
١٣٩٧/٠٢/٢٥ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

تعداد بازدیدکنندگان:66776

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.