همایش ها و کنفرانس ها

برگزاری همایش ملی افول آمریکا روند گذشته و تحولات آینده
همایش ملی افول آمریکا روند گذشته و تحولات آینده در تاریخ 11 آبان ماه 1399 برگزار می گردد.
١٣٩٩/٠٤/٢١ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

فراخوان دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی: مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز
دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام درنظر دارد تا با همکاری سایر دانشگاه ها و مراکز علمی ایران و سایر کشورهای اسلامی و محور مقاومت، دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی را با موضوع "مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز" در ایام سالگرد شهادت آن شهید عزیز برگزار نماید.
١٣٩٩/٠٤/٢١ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

اولین کنفرانس ملی سازه های مقاوم در برابر ضربه و انفجار
پژوهشکده مهندسی و پدافند غیرعامل دانشگاه جامع امام حسین (ع) به منظور گسترش و ارتقای علم و همچنین توسعه‌ی تکنولوژی ساخت سازه‌های مقاوم با توجه به تهدیدات طبیعی و انسانی موجود در نظر دارد " اولین کنفرانس ملی سازه های مقاوم در برابر ضربه و انفجار " را تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه CIVILICA " به همراه کارگاه های تخصصی و مسابقات بتن " در تاریخ 8 اسفند ماه 1397 برگزار نماید.
١٣٩٧/١٠/٢٢ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

دانشگاه جامع امام حسین(ع) در نظر دارد در راستاي تحقق بخشيدن رهنمودهاي مقام معظم رهبري مبني بر تحول در علوم و نهضت توليد علم، چهارمين همایش سراسری «رشد و تحول علوم طبیعی در پرتو اندیشه اسلامی» با تاكيد بر علوم رياضي با مشارکت مراکز علمی و صاحب نظران، در آبان ماه 1397 برگزار نمايد. در اين راستا از كليه پژوهشگران و انديشمندان دعوت مي‌گردد ضمن حضور فعال، با ارائه مقالات ارزشمند خود ما را در اين امر مهم ياري فرمايند.
١٣٩٧/٠٣/٠١ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

همايش ملی محاسبات سریع مهندسی در صنعت هوافضا
نرافزارهای سریع مهندسی به عنوان ابزار محاسباتی سریع با حداقل زمان و هزینه در سالیان متمادی در فرآیند طراحی و توسعه اجسام پرنده استفاده شده است. بطوری که نقش مهمی را در ارزیابی عملکرد اجسام پرنده در فاز طراحی مفهومی و اولیه ایفاء نموده و در سالهای اولیه پیدایش انقلاب اسلامی بویژه در دوران دفاع مقدس به عنوان ابزار اصلی طراحی بکار برده شده است.
١٣٩٧/٠٣/٠١ - تعداد نظرات : ٠.::ادامه خبر::.

2 صفحه بعدی >>

تعداد بازدیدکنندگان:66760

تمام حقوق متعلق به دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)می باشد.