نرافزارهای سریع مهندسی به عنوان ابزار محاسباتی سریع با حداقل زمان و هزینه در سالیان متمادی در فرآیند طراحی و توسعه اجسام پرنده استفاده شده است. بطوریکه نقش مهمی را در ارزیابی عملکرد اجسام پرنده در فاز طراحی مفهومی و اولیه ایفاء نموده و در سالهای اولیه پیدایش انقلاب اسلامی بویژه در دوران دفاع مقدس به عنوان ابزار اصلی طراحی بکار برده شده است.
لیکن با پیشرفت دانش هوافضا و توسعه نرم افزارهای عددی وایجاد زیرساختهای آزمایشگاهی در کشور و وجود محدودیت در سرعت و اجسام پیچیده و خطا، نرم افزارهای مهندسی سریع به حاشیه رفته و جایگاه خود را از دست داده است.
در حالیکه در کشورهای صنعتی و پیشرفته علیرغم وجود قابلیتهای مختلف تحقیقاتی، کدهای مهندسی توسعه داده شده و هر صنعت یا مرکز تحقیقاتی کدهای مختص به خود را داشته و مورد استفاده قرار می دهند. با بررسیهای انجام شده و رایزنی با اساتید و کارشناسان امر، لزوم احیاء و توسعه کدهای مهندسی و اتخاذ سیاست گذاری مناسب در راستای جنبش نرم افزاری مقام معظم رهبری احساس گردید.
لذا هیات اجرایی و علمی همایش با همکاری و حمایت کارشناسان و سازمانهای تحقیقاتی و علمی بدنبال ایجاد بستری جهت تجمیع نظرات متخصصین، شناسایی توانمندیها و ارزیابی چالشها و راه کارهای لازم برای ایجاد یا توسعه کدهای مهندسی موجود در صنعت هوافضا نموده است.
محورهای همایش
-
تاریخچه ی ایجاد و رشد محاسبات سریع
-
ضرورت بکارگیری کدهای سریع
-
ضرورت توسعه و بهینه سازی کدهای سریع
-
شناسایی گلوگاه های موجود و روش های توسعه
-
جهت گیری های آینده
اهداف برگزاری همایش
-
ترسیم روند رشد محاسبات سریع مهندسی
-
ارائه الگوهای مناسب مراکز توسعه یافته دنیا
-
تبیین اولویت بندی نیازها و ضرورت توسعه و رفع گلوگاه های موجود
-
ارائه راه کارهای نوین در توسعه کدهای سریع
-
رصد راه کارهای افزایش اثربخشی محاسبات سریع در فرایند طراحی
-
تدوین چشم انداز و نقشه راه حوزه کدهای سریع
تاریخ های مهم برگزاری همایش
تاریخ برگزاری همایش: 30 خرداد ماه 1397
آخرین مهلت ارسال مقالات: 20 خرداد ماه 1397
اعلام نتایج داوری مقالات: 24 خرداد ماه 1397
آدرس سایت همایش: http://fec.ihu.ac.ir